Кіно
|
|
Blimey | Дата: П`ятниця, 20.06.2008, 12.05.40 | Повідомлення # 1 | Корінь Зла Група: Злобні адніми | Розказуєм про всі фільми, які ви дивились, які вам сподобались і не дуже. Розповідаєм про новинки у світі кіно, не забуваючи, серіали та мультфільми. Недавно подивився "Хроніки Нарнії: Принц Каспіан". Враження від фільму хороше. Діснеївська студія порадувала новим, добрим, високоякісним фентезі, як на мене набагато кращим ніж книга, що буває надзвичайно рідко. Подивіться це кіно, мені воно сподобалось))) | | |
|
Ксюшка | Дата: Субота, 21.06.2008, 18.10.02 | Повідомлення # 2 | Група: Перевірені | Теж недавно подивилась "Хроніки Нарнії: Принц Каспіан" , ну загалом фільм мені сподобався , хоча книгу не читала , тому порівнювати не можу ... Взагалі найкращий на мою думку фільм це "Пірати Карибського моря " , а також непоганий цикл "Володар перстенів" , читала цю книгу і деякі моменти ,на мою думку , в фільмі набагато краще розкриті , ніж в книжці ) .
Imposibble is nothing ... ) Життя - гра , зіграємо ??? | | |
|
Blimey | Дата: Неділя, 22.06.2008, 21.25.51 | Повідомлення # 3 | Корінь Зла Група: Злобні адніми | Джек Воробей рулить!!!!!! Пірати - це зачот)))) "Володар кілець" - це звичайно вже класика, як кінокласика так і книжкова класика. Доречі, я тут згадав. Джексон (режисер трилогії "Володар кілець" і блокбастеру "Кінгконг") зараз знімає "Хобіта". Це має бути класне кіно))) Але воно вийде лише в 2010 році(((( | | |
|
Lakshmi | Дата: Неділя, 22.06.2008, 21.54.24 | Повідомлення # 4 | Муза-Капітошка Група: Модератори | ааа, хочу подивитися Гобіта...так довго чекати...капець( | | |
|
Ксюшка | Дата: Неділя, 22.06.2008, 22.18.14 | Повідомлення # 5 | Група: Перевірені | Слухайте мож хто знає якісь цікаві історичні фільми ??? А то хочу шось класненьке подивитися і не знаю що )
|
SERGEY | Дата: Неділя, 22.06.2008, 22.48.38 | Повідомлення # 6 | Тренер Група: Модератори | колись були популярні 300 спартанців або Троя. | | |
|
Ксюшка | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 02.16.33 | Повідомлення # 7 | Група: Перевірені | та ті фільми я вже дивилась ...
|
Lakshmi | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 10.09.53 | Повідомлення # 8 | Муза-Капітошка Група: Модератори | А Эскадрилья Лафайет (Flyboys) дивилась? один з моїх найулюбленіших фільмів | | |
|
Blimey | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 11.27.41 | Повідомлення # 9 | Корінь Зла Група: Злобні адніми | "1612"(свіже російське кіно з дуже натуралістичними сценами, наприклад, відрізання язика. Загалом непогане історичне кіно), "Слуга государев"(ще одне відносно недавнє російське кіно, мені сподобалось), "Ще одна з роду Болейн"(про британську історію), "Богдан-Зіновій Хмельницький"(Свіженьке українське кіно про Хмельницького. Сам ще не бачив, тому нічого конкретного сказати не можу). ЗІ: згадаю ше шось, то напишу))) | | |
|
Ксюшка | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 12.04.39 | Повідомлення # 10 | Група: Перевірені | дякую , скачаю собі "Ще одна з роду Болейн" і "Богдан-Зіновій Хмельницький" , все решта дивилась вже
|
Buriy | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 22.24.17 | Повідомлення # 11 | Admin Група: Злобні адніми | Народ хто має Богдан-Зіновій Хмельницький, буду дуже вдячний, якщо хтось поділиться!!!!
| | |
|
Ксюшка | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 00.38.44 | Повідомлення # 12 | Група: Перевірені | якшо скачаю , то поділюся )))
|
Buriy | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 00.40.06 | Повідомлення # 13 | Admin Група: Злобні адніми | Дякою тобі Ксю. А ти чого не спиш????
| | |
|
Ксюшка | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 00.46.55 | Повідомлення # 14 | Група: Перевірені | Не маю бажання ... )))
|
MaGiCTouch | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 01.58.49 | Повідомлення # 15 | Група: Перевірені | Лафайет я дивився, дуже класний, і разом з ним "Загублена рота" і "Ті, що говорять з вітром".Рекомендую.
Дякую за те, що читаєш мої пости... я дуже стараюся писати їх грамотно. Impossible is Adidas ;) | | |
|