Творчість
|
|
Blimey | Дата: Середа, 02.07.2008, 11.19.01 | Повідомлення # 1 | Корінь Зла Група: Злобні адніми | В цій темі всі хто пишуть вірші, романи, оповідання; малюють картини, юзербари, бігбари і взагалі люди які займаються будь-якою творчістю можуть викласти своє творіння. | | |
|
xhar | Дата: Середа, 02.07.2008, 21.02.07 | Повідомлення # 2 | улічний маг Група: Модератори | Усяка всячина: випускний) мої юзербари
| | |
|
Blimey | Дата: Четвер, 03.07.2008, 14.56.53 | Повідомлення # 3 | Корінь Зла Група: Злобні адніми | Зачотні картинки і юзербари))) | | |
|
sofiyka | Дата: Субота, 05.07.2008, 16.33.50 | Повідомлення # 4 | Група: Перевірені | о..яка гарна тема! неодмінно виставлю свої вірші..але треба підібрати..втім, на сторінках контакту два з них є
Just be yourself....Words, do not come easy... | | |
|
Blimey | Дата: Субота, 05.07.2008, 19.29.01 | Повідомлення # 5 | Корінь Зла Група: Злобні адніми | sofiyka, Кидай все підряд. Буде дуже цікаво почитати))) | | |
|
|
sofiyka | Дата: Субота, 05.07.2008, 23.17.33 | Повідомлення # 7 | Група: Перевірені | о........ну то тільки одна сота з того що я маю....Але сподіваюся, що зрозуміло, доступно і гарно!:)
|
xhar | Дата: Неділя, 06.07.2008, 14.07.44 | Повідомлення # 8 | улічний маг Група: Модератори | Бігбари "Тернопіль" 
| | |
|
Blimey | Дата: Понеділок, 07.07.2008, 14.37.19 | Повідомлення # 9 | Корінь Зла Група: Злобні адніми | sofiyka, Вистав вірші тут. Я не маю тебе вконтакті. xhar, Класні бігбари))) | | |
|
sofiyka | Дата: Середа, 09.07.2008, 12.45.34 | Повідомлення # 10 | Група: Перевірені | Увага-увага!!! Вірш Шевченку!! Мій власний: Геній свободи О величавий генію свободи! Ти нам довічно слово «воля» залишив, І спраглий, лишений спокою, Його народу оживив. Ти бідний, немічний, нещасний, Ішов у даль, із кроку в крок. Ніколи ти назад не озирався, І біг вперед, у мареві зірок. Ішов свідомо…Й довго думав, Як світ печаллю оповився, У ньому стало море лиха, А біль із кров’ю перелився. Ти йшов, та знав-не все так складно, І не погано, як здається, Не все так зле лиш при одному, Коли надія в серці ллється. Як віра в серце струменить, І промінь відчаю у глиб кидає, Вона ж бо-зброя головна, Бо людству душу очищає. О геніальний волелюбцю! Тебе ми вічно прославляєм, Твої слова, вчення святеє, Мов «Отче Наш» напам’ять знаєм. Тобі-наш Велете-Кобзарю, До ніг ми мусим поклонитись, Бо в жилах кров твоя свята Навік не перестане литись. У ній Шевченка слово протікає, І правдою тече між люди, Тебе, Тарасе пресвятий, Лиш грішник, й той не позабуде! Щиро дякую за увагу:)
|
Blimey | Дата: Середа, 09.07.2008, 14.13.41 | Повідомлення # 11 | Корінь Зла Група: Злобні адніми | sofiyka, Гарно. Моя вчителька з української літератури певно розплакалась би. Тільки в нас не урок української літератури. Маєш щось на більш вільну тему? Щось не так пов"язане з шкільною програмою? | | |
|
sofiyka | Дата: Середа, 09.07.2008, 14.15.45 | Повідомлення # 12 | Група: Перевірені | Ну я багато ще маю...лірика, тре буде підшукати щось таке не надто сердечне
|
Blimey | Дата: Середа, 09.07.2008, 14.24.50 | Повідомлення # 13 | Корінь Зла Група: Злобні адніми | Та ні. Ти не так зрозуміла. Вірш чудовий Просто він занадто прив"язаний до школи. На ньому відчувається вплив школи. А лірика це чи ні мене не хвилює, мені головне щоб вірш був хороший. Кидай ще щось. Просто менш пов"язане зі школою. Ок? Ти не обідилась? | | |
|
sofiyka | Дата: Середа, 09.07.2008, 15.12.26 | Повідомлення # 14 | Група: Перевірені | Та що ти, але мене реально попросила вчителька в школі написати на конкурс до дня народження Шевченка....Всерівно чи хоч чи не хоч-бажання писати всеодно якось потім надходить...А потім такий дурдом робиться-напливають море фраз, речень, все докупи, треба не пропустити, не забути те, що вже склалося, підібрати рифму ....Кажу як юна поетеса:)
|
Blimey | Дата: Середа, 09.07.2008, 19.29.44 | Повідомлення # 15 | Корінь Зла Група: Злобні адніми | Я ж відчуваю, що це вірш сильно пов"язаний школою))) Кидай ще вірші))) | | |
|